Norwichin päävalmentaja Daniel Farke kehottaa muita seuroja unohtamaan laitapuolustaja Max Aaronsin.

Debyyttikauttaan Valioliigassa pelaava Aarons, 20, on pelannut kahta vaille kaikissa Norwichin otteluissa tällä kaudella ja esiintynyt edukseen, mikä on huhujen mukaan herättänyt useiden muiden seurojen huomion.

Sky Sports mainitsee kiinnostuneiksi Tottenhamin, Arsenalin, Evertonin, West Hamin sekä saksalaiset Borussia Dortmundin ja RB Leipzigin.

Farkelta kysyttiin, onko mitään mahdollisuutta, että Aarons lähtee Norwichista tässä kuussa.

– Ei ole, enkä käyttäisi liikaa energiaa kaikkien näiden huhujen kuuntelemiseen, vastasi saksalaisluotsi.

– Max on nuori kaveri, ja hänellä on yhä 4,5 vuotta sopimustaan jäljellä. Minusta tämä ei ole hänelle oikea aika edes ajatella siirtoa.

– Hän on täällä täysin oikeassa paikassa, hän on pelannut lähes 20 ottelua Valioliigassa. Jättäkää hänet nyt rauhaan ja antakaa hänen pelata jalkapalloa.

Norwich neuvottelee saksalaisen Hertha Berlinin kanssa saadakseen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Ondrej Dudan loppukaudeksi lainalle (lue lisää).

– Me tunnemme tämän pelaajan. Hän on hyvä pelaaja, mutta katsotaan, miten tilanne kehittyy seuraavina päivinä ja viikkoina. Yksi asia on varma, me emme aio nukkua onnemme ohi ja me yritämme vahvistaa joukkuettamme.

– Muutama pelaaja (Dennis Srbeny, Patrick Roberts ja Philip Heise) ovat jättäneet meidät viime päivinä, joten me teemme töitä varsin pienen pelaajaryhmän kanssa.

Farken mukaan Norwich etsii vahvistuksia varsinkin hyökkäyspäähän.

– Minusta me tarvitsemme ehdottomasti muutaman vaihtoehdon lisää.