Norwich City on vahvistanut rivejään Slovakian maajoukkuepelaajalla Ondrej Dudalla, seura tiedoitti sunnuntaina virallisilla nettisivuillaan.

25-vuotias keskikenttämies siirtyy Carrow Roadille Hertha Berliinistä puolen vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
We are delighted to confirm the signing of Ondrej Duda on a six-month loan deal from Hertha Berlin! 🙌

Duda oli yksi Herthan tärkeimpiä pelaajia viime kaudella. Hän pelasi yhteensä 32 Bundesliiga-ottelua, tehden niissä 11 maalia ja antaen vielä kuusi maalisyöttöä. Tällä kaudella Duda on esiintynyt vain seitsemässä sarjaottelussa berliiniläisseuran paidassa.

Norwichin manageri Daniel Farke halusi vahvistaa joukkuettaan hyökkäävillä pelaajilla Patrick Robertsin ennenaikaisen lähdön ja Dennis Srbenyn myynnin jälkeen. Duda tulee olemaan Farken käytettävissä heti ensi viikonloppuna, kun Norwich isännöi putoamistaistelussa olevaa Bournemouthia.