Tottenham on pahassa pinteessä, kun se menetti maalitykkinsä Harry Kanen pitkälle sairauslomalle. Kane pelaa näillä näkymin aikaisintaan huhtikuussa, joskin pahimmissa arvioissa jopa koko kauden ja kesän EM-kisojen pelätään olevan vaarassa.

Heung-Min Son on noussut aiempien Kanen poissaolojen aikana ihailtavasti esiin, mutta Independentin mukaan Spursin manageri José Mourinho haluaa joka tapauksessa kaksi uutta hyökkääjää käyttöönsä ennen kuin tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu. Kanen jättämä aukko on valtava.

Independent listaa jutussaan useita ehdokkaita Tottenhamin hyökkäyksen kärkeen. Yksi vaihtoehdoista on AC Milanin puolalalaishyökkääjä Krzysztof Piatek, jota on lehden mukaan Tottenhamille jo tarjottu.

Maanantaina nousi esille myös skenaario, että viime kevään Mestarien liiga -menestyksessä isossa roolissa ollut Fernando Llorente tekisi nopean paluun Tottenhamiin. Myös Christian Benteken hankintaa on väläytelty.

Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on epäilemättä PSG:n uruguaylainen maaliruisku Edinson Cavani. Tottenhamin entinen pelaaja Darren Bent ehdotti muutama päivä sitten Spursille Cavanin hankintaa.

[readmore from=Tottenham]

Cavanin sopimus PSG:n kanssa umpeutuu kesällä, joten siirtokorvaus ei olisi kovin korkea. Toisaalta hänen palkkavaatimuksensa arveluttaa, ja voi olla, ettei Cavani itsekään innostu kakkosviulun soittamisesta Kanen palattua ruotuun. Edinson Cavania on havitellut pidempään myös Atlético Madrid.

Tottenhamilla on edessään kiireiset kaksi ja puoli viikkoa, sillä myös keskuspuolustukseen ja keskikentälle saattaa olla pelaaja tulossa. Kentän keskustaa pitänee vahvistaa, jos Christian Eriksen hyvästelee Spursin jo tammikuussa.