Arsenal on vaikeassa tilanteessa vasemman puolustajan tonttinsa suhteen. Kesällä hankittu Kieran Tierneyn olkapäävamma pitää tämän sivussa vielä pitkään, eikä Sead Kolasinackaan tunnu pysyvän kasassa. Tiettävästi jo Unai Emeryn alkuajoista saakka seuran kiikarissa ollut Paris Saint-Germain -pakki Layvin Kurzawa on noussut ajankohtaiseksi hankinnaksi jo tammikuussa.

The Athleticin mukaan Gunners on edistyneissä keskusteluissa 27-vuotiaan siirrosta. Tämän sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin hankinta voisi toteutua ilman korvausta, mutta tilanteen akuuttius saattaa johtaa kauppoihin jo lähiviikkoina.

Raul Sanllehin johtamissa neuvotteluissa ratkaisevat keskustelut on lähteen mukaan tarkoitus käydä vielä tänään torstaina. Arsenalin tarkkailijat seurasivat Kurzawan otteita maanantaina, kun PSG peittosi Monacon lukemin 4-1. Puolustaja pelasi entistä seuraansa vastaan ätydet 90 minuuttia. Hän on kuitenkin jäänyt vahvasti Juan Bernatin varjoon kaudella, ja ollut vasta kuuteen otteeseen liigapelien avauskokoonpanoissa.