Manchester Unitedin ja Chelsean tavoittelema keskikenttäpelaaja Boubakary Soumaré on ilmoittanut, että hän haluaa jäädä loppukauden ajaksi Lilleen.

Uutisoimme viime viikolla Sky Sportsin tietojen pohjalta, että Soumaré, 20, on valitsemassa Unitedin ja Chelsean väliltä, kunhan hän on pelannut Ranskan Ligue 1:ssä Paris Saint-Germainia vastaan ensi viikonloppuna.

Ranskan nuorten maajoukkuepelaaja on kuitenkin ilmoittanut Lillen päävalmentajalle Christophe Galtierille, että hän ei halua vaihtaa seuraa tässä kuussa.

– Minun on hyvä olla täällä. Meillä on isoja tavoitteita, kuten Mestarien liigaan pääseminen. Lähteminen ei ole tällä hetkellä mielessäni, kommentoi Soumaré L’Equipelle.

– Haluan olla täällä koko kauden. Nyt ei ole oikea aika lähteä. En halua lähteä täältä siten, että jään katumaan jotain.

– Olen jo puhunut siitä valmentajamme kanssa. Sanoin hänelle sen hyvin selkeästi. Minulla on todella selkeä idea siitä, mitä haluan tehdä urallani. Tiedän, missä olen nyt, ja se sopii minulle.

Soumarén perässä olivat aiemmin Skyn mukaan myös Arsenal, Valencia ja Real Madrid, jotka jättäytyivät kuitenkin kisasta ulos. Hänen ja Lillen välistä sopimusta on jäljellä kaksi ja puoli vuotta.