Sheffield United ja Genk ovat päässeet sopuun keskikenttäpelaaja Sander Bergen siirrosta, kertoo belgialaislehti Het Laatste Nieuws. Myös norjalaislupauksen lääkärintarkastus on jo sovittu.

HLN:n toimittaja Kristof Terreur jakoi Twitter-tilillään jo kuvan, jossa 21-vuotias Berge on Sheffield Unitedin managerin Chris Wilderin vierellä. Siirron odotetaan menevän läpi tänään, torstaina.

Kristof Terreur

@kristofterreur
That must be Sander Berge... #sufc #twitterblades

HLN kertoo, että Sheffield United ja belgialainen Genk pääsivät yhteisymmärrykseen siirron yksityiskohdista tänään aamulla. Norjalaisen lopullisen siirtosumman kerrotaan olevan 20-25 miljoonaa euroa.

Berge on edustanut Genkiä tammikuusta 2017 lähtien ja noussut Belgiassa isoon rooliin. Tällä kaudella hän on pelannut 31 ottelua, joista yhdessä hän toimi Genkin kapteenina. Norjan A-maajoukkueessa Berge on pelannut 20 ottelua.

Hän esiintyi edukseen myös Mesterian liigassa tällä kaudella, vaikka Genk jäikin lohkossaan viimeiseksi. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kutsui Bergeä ”todella mielenkiintoiseksi pelaajaksi” joukkueiden kohdattua marraskuussa.

– Se oli mahtava hetki. Tuollaisten kehujen jälkeen hymyillyttää. Se on mahtavaa, kun Jürgen Kloppin kaltainen maineikais manageri tulee tervehtimään ja sanoo jotain tuollaista, sanoi Berge Bleacher Reportin mukaan.

Liverpool oli lyhyesti yhdistettynäkin Bergeen, ja viime päivinä huhuissa on mainittu myös Manchester United, mutta nyt vaikuttaa vahvasti, että siirto Sheffield Unitediin on loppusuoralla.