Norwich on hankkinut noin kolmella miljoonalla punnalla laitapuolustaja Sam McCallumin Coventrysta. McCallum, 19, pelaa kuitenkin loppukauden vielä lainalla Coventryssa.

McCallumin tarina on kertomisen arvoinen. Hän pelasi vielä puolitoista vuotta sitten Englannin jalkapalloliigan (Meestaruussarja, Ykkösliiga, Kakkosliiga) ulkopuolella. Tällä kaudella McCallum on noussut Ykkösliigan Coventryssa kukoistukseen. Nyt Norwich hankki nuoren laitapuolustajan omakseen.

McCallum teki debyytin Ykkösliigassa viime kaudella, sitä ennen hän edusti Englannin kahdeksannella sarjatasolla pelaavaa Herne Baytä. McCallum löydettiin Jamie Vardyn akatemiaan, jossa hän sai erityisvalmennusta.

Siirryttyään Coventryyn, McCallum oli vasta neljäs vaihtoehto laitapuolustajan paikalla. Tällä kaudella hän on ollut kuitenkin avainpelaaja, kun Coventry hakee nousua Mestaruussarjaan. Mikäli Norwich säilyttää sarjapaikan, on McCallumilla mahdollisuus ensi kaudella pelata jo Valioliigaa.