Neljä Manchester United -legendaa saapuu Suomeen maaliskuun lopussa. Kutsuja on yksityisen Man United -kokoelman omaava Jere Virtanen, joka kävi lokakuussa Valiocast-podcastin vieraana.

Virtasella on yli 30 000 esinettä käsittävä kokoelma ja tietynlainen yksityismuseo, jota entiset pelaajat Bryan Robson, Wes Brown, Lee Martin ja Ben Thornley tulevat juhlistamaan.

Viikonlopun aikana – tarkemmin sanottuna 28.3. – järjestetään myös faneille avoin illallistapahtuma. Virtanen puolestaan aikoo näyttää nelikolle Helsinkiä ja Lappia. Helsingissä Virtanen vie United-legendat syömään yhteen suosikkipaikoistaan, eli Elmo Sport Bistroon.

Miksi juuri Elmo?

– Haluan antaa heille mahdollisimman autenttisen ja itseni näköisen Helsinki-kokemuksen. Kundit ovat nähneet jo vähän kaikkea. Haluan viedä heidät sellaiseen paikkaan, jossa minä tykkään käydä katsomassa futista, Virtanen sanoo Valioliiga.comille.

Entä mitä mieltä asiasta ollaan Elmossa?

– Tuli ylpeä olo, että juuri meidät on tunnustettu sellaiseksi sporttiravintolaksi, johon tuollaiset arvovieraat voidaan tuoda, Elmon ravintolapäällikkö Tommi Rauhala kertoo Valioliiga.comille.

– Meidän ruokamme edustaa aika sellaista, mitä sporttifanit tykkäävät syödä. Mitä ollaan haastateltu kanta-asiakkaitamme, niin Super Bowl -henkeähän tämä huokuu.

– Se fiilis, mikä arvovieraillemme jää, on se, että ravintola huokuu sporttisuutta. Harvassa sporttiravintolassa on esimerkiksi jumbotronia katossa. Se tuo erittäin areenamaisen tunnelman.

Rauhala ei kerro, aikooko hän suositella vierailleen jotain tiettyä annosta, mutta vinkkaa pari suosikkiaan.

– Meiltä löytyy erityisen loistava ribs-annos. Se on yksi Stadin kovimpia. ”Elmo Platter” on erittäin korkeatasoinen annos. Siinä on wingsiä, ribsiä ja maalaisranskalaisia. Ja meidän bursat on Stadin kovimpia. Kundit tulee tykkäämään.