Tottenham venyi 3−2-voittoon vauhdikkaassa ja tapahtumia täynnä olleessa sunnuntain ensimmäisessä Valioliigan kamppailussa. Yksi ottelun hahmoista oli Aston Villan maalivahti Pepe Reina, jonka taistelu kotijoukkueen tolppien välissä ei riittänyt tällä kertaa pisteisiin.

Reina torjui useita Spursin saamia huippupaikkoja. Hän pysäytti myös Heung-min Sonin rangaistuspotkun, mutta eteläkorealainen pystyi iskemään torjunnasta seuranneen irtopallon sisään. Son viimeisteli myös ottelun voittomaalin lisäajan neljännellä minuutilla.

Ensimmäisellä puoliajalla esillä oli eritoten Tottenhamin belgialaispuolustaja Toby Alderweireld, joka teki maalin sekä oman joukkueensa että vastustajan verkkoon.

Myös Aston Villan belgialaispuolustaja onnistui maalinteossa, kun Björn Engels pääsi maalintekijätilastoon toisen puoliajan alussa.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina vielä kello 18.30 alkava Arsenalin ja Newcastlen välinen ottelu.