Italialaisseura AS Romalla on tällä hetkellä riveissään kaksi nimekästä lainapelaajaa Valioliigasta. Joukkue lainasi täksi kaudeksi Manchester Unitedin pitkäaikaisen topparin Chris Smallingin ja Arsenalin keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitarjan.

Roman päävalmentaja Paulo Fonseca kommentoi kaksikon tilannetta ja hän kertoi, että haluaisi, että molempien siirroista tehtäisiin pysyviä.

– Chris on upea, upea mies ja upea, upea ammattilainen. Italialaiseen jalkapalloon sopeutuminen on ollut hänelle helppoa. Kaikki seurassa rakastavat häntä, koska hän on niin ammattimainen, Fonseca sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Tahtoisin Chrisin jäävän. Neuvottelemme asiasta. En tiedä, onko se mahdollista Manchester Unitedin tilanteen myötä, mutta haluaisin todella paljon Chrisin jäävän tänne, koska hän on todella tärkeä.

Fonseca oli samoilla linjoilla myös Mkhitarjanin suhteen.

– ”Mkhillä” on ollut hieman loukkaantumisia tällä kaudella, mutta hän on palaamassa ja osoittamassa arvoaan. Tulemme näkemään, kuinka käy. Hän on erinomainen pelaaja, joka tekee hyviä valintoja kentällä. Haluaisin pitää myös hänet joukkueessamme.