Chelsean laitahyökkääjän Willianin nykyinen sopimus lontoolaisseuran kanssa umpeutuu kesäkuussa. Osapuolet ovat kuitenkin halukkaita jatkamaan yhteistyötä.

Ongelma uuden diilin solmimisessa on se, että Willianin mukaan hän haluaisi jäädä Chelseaan pidemmäksi aikaa ja solmia sen myötä pidemmän sopimuksen. Tässä seura ja pelaaja eivät ole ainakaan toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen.

31-vuotias brassi on pelannut Chelseassa viimeiset seitsemän vuotta ja esiintynyt yli 300 ottelussa lontoolaisseuran paidassa. Tälläkin kaudella hän on ollut iso palanen Frank Lampardin käskyttämässä joukkueessa tehden viisi maalia ja antaen viisi maaliin johtanutta syöttöä kuluvan kauden 34 pelaamassaan ottelussa.

Nyt Willian on sanonut suoraan, ettei tiedä voiko jatkaa seurassa sopimuksen solmimisessa ilmenneiden erimielisyyksien takia.

– Tilanne on vaikea, koska Chelsea tarjosi minulle kahta lisävuotta eivätkä he aio muuttaa tarjoustaan. Minä sanoin haluavani kolme vuotta lisää, Willian selvensi Esporte Interativolle.

– Tämän takia tilanne on haastava. En oikeasti tiedä onko mahdollista (jäädä). Tavoitteeni on jatkaa työntekoa ja keskittyä jäljellä olevaan kauteen, jotta Chelsea voi jatkaa pelien voittamista.

Lopuksi Willian totesi uudelleen tilanneen hankaluuden ja sanoi kliseisesti: ”katsotaan, miten käy”.