Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Rodri uskoo, että lukemat olisivat olleet keskiviikkona pelatussa Cityn ja Real Madridin välisessä ottelussa rumemmat, jos peli olisi kestänyt hiukan pidempään.

City kukisti isännät Santiago Bernabéulla 2-1 ja otti vahvan niskalenkin maaliskuun 17. päivä pelattavaan Mestarien liigan neljännesvälierien toiseen osaotteluun.

Real johti ottelua Iscon 60. minuutilla tulleella maalilla, mutta City teki reilut 10 minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä kaksi maalia viiteen minuuttiin ja voitti pelin.

Loppuvaiheessa Los Blancos joutui pelaamaan miehen alivoimalla Sergio Ramosin saatua suoran punaisen kortin 86. minuutilla.

Ramosin Espanjan maajoukkuetoveri, koko pelin Cityn keskiakselilla operoinut Rodri koki Realin olleen ahingossa pelin lopussa.

– Heidän kuntonsa loppui viimeisten 10-15 minuutin aikana ja käytimme sen hyväksemme.

– Jos peli olisi kestänyt hiukan pidempään, olisimme voineet vahingoittaa heitä enemmän, mutta kun ottaa huomioon pelin tapahtumat, tämä on oikein hyvä tulos meille, Rodri sanoi Sky Sportsin mukaan.

Hän muistutti, että töitä riittää yhä, jos City aikoo kukistaa kilpailun kestomenestyjän ja selvitä puolivälieriin. Lähtöasetelmat ensi osaotteluun ovat kuitenkin lupaavat.

– Tulos on hyvä, mutta ei tämä ole lainkaan ohi, ottaen huomioon kuka meillä on vastassa. Lähdemme peliin suurella vakavuudella ja olen varma siitä, että he taistelevat.

Realin kohdalla on puhuttu paljon siitä, voiko joukkue pärjätä eurokentillä entiseen malliin ilman Cristiano Ronaldoa. Portugalilaistähti siirtyi viime kaudeksi Juventukseen ja vei ison määrän maaleja mukanaan.

Myös Rodri arvostaa Ronaldon korkealle, mutta ei silti koe Realin heikentyneen rajusti.

– Se ei tarkoita että he olisivat huonompia. Heillä on hyvät keskikenttäpelaajat ja painostavat enemmän. He ovat silti todella kova joukkue. Kaikki tietävät millainen Madrid on ja mihin he pystyvät.