Derby ja Manchester United kohtaavat torstaina illan ainoassa FA Cupin kamppailussa. Samalla ottelu on neljännesvälierien viimeinen. Ottelun voittaja matkustaa puolivälierävaiheessa Norwichin vieraaksi.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Following @NorwichCityFC's penalty shoot-out victory #UndertheLights, here is your updated Emirates FA Cup quarter-final draw ✨

#EmiratesFACup

Derbyn hyökkääjä Wayne Rooney pelaa seitsemännen kerran entistä seuraansa vastaan. Kuudessa aiemmassa kamppailussa englantilaishyökkääjä ei ole onnistunut maalinteossa. Rooney on avauksessa illan ottelussa.

OptaJoe

@OptaJoe
0 - Wayne Rooney has never scored in six appearances against his former side Manchester United. The last player to score an FA Cup goal against Man Utd having previously played for the Red Devils was Danny Welbeck with Arsenal in March 2015. Conflicted. #FACup

Derby County

@dcfcofficial
🏆 TEAM NEWS 🏆

🔙 Roos, Evans, Lowe, Sibley.

#DCFCvMUFC #FACup

Sergio Romero aloittaa vieraiden maalilla. Myös Juan Mata, Odion Ighalo sekä Diogo Dalot on nostettu avauskokoopanoon.

Manchester United

@ManUtd
The boss has made 6️⃣ changes from Sunday's game at Goodison Park 👇

#MUFC

Ottelu alkaa klo: 21.45, ja sitä voit seurata suorana lähetyksenä Viaplaysta sekä Viasat Jalkapallo -kanavalta.