Hollantilaismaalivahti Tim Krul nousi Norwichin sankariksi, kun joukkue nujersi Tottenhamin rangaistuspotkukilpailussa ja eteni FA Cupin puolivälieriin.

Krul torjui Tottenhamin kaksi viimeistä rangaistuspotkua, kun Troy Parrott ja Gedson Fernandes asettuivat pallon taakse.

BBC:n mukaan Krulin vesipulloon oli kiinnitetty lista, jossa luki, mihin suuntaan Spursin pelaajilla on tapana rangaistuspotkunsa ampua.

[readmore from=Norwich]

Ei siis ollut ihme, että Krul käytti paljon aikaa valmistautuessaan jokaiseen kutiin – pitäen aina pulloa pitkään kädessään.

– Minä ja valmentajani teemme kotiläksymme. Minulla oli ne pullossani, sellaista kaikkea tapahtuu rangaistuspotkukilpailussa. Ja mikä paikka tämä myös oli tehdä se, täällä oli 9 000 (Norwichin) fania keskiviikkoiltana, maalivahti hehkutti.

Jalkapallon ystävät muistavat Krulin ennen kaikkea vuoden 2014 MM-kisojen pudotuspeleistä, jolloin hänet vaihdettiin kentälle jatkoajan viimeisellä minuutilla ja hän torjui Hollannin jatkoon rangaistuspotkukilpailussa Costa Ricaa vastaan.

GOAL

@goal
No wonder Tim Krul was the hero for Norwich!

He had the Tottenham player's preferred penalties written on his water bottle 🧐

#FACup #TOTNOR