Paulo Dybalan siirtymistä pois Juventuksesta pidettiin viime kesänä lähes varmana asiana. Siirron toteutumista odoteltiin siirtorajan viimeisiin hetkiin asti, mutta se ei kuitenkaan koskaan toteutunut.

CalcioMercaton toimittajan Fabrizio Romanon mukaan oli erittäin lähellä, että Dybala olisi siirtynyt Manchester Unitediin, ja toiseen suuntaan olisi liikkunut hyökkääjä Romelu Lukaku. Belgialaishyökkääjä päätyi lopulta milanolaisseura Internazionaleen. Romanon mukaan kaikki seurojen välillä oli jo sovittu, kunnen yksi puhelu muutti kaiken.

– En välitä rahasta. Haluan jäädä tänne (Juventukseen), Dybala sanoi Romanon mukaan agentilleen Jorge Antunille puhelimessa.

Argentiinalainen on vakuuttanut tämän kauden otteillaan päävalmentaja Maurizio Sarrin, että päätös jäädä seuraan oli oikea. Dybala, 26, on pelannut kuluvalla sesongilla 24 ottelua Serie A:ssa. Maaleja hän on iskenyt seitsemän, ja maaliin johtaneita syöttöjä mies on saalistanut peräti yhdeksän.

Italialaismedian mukaan osapuolet neuvottelevat tällä hetkellä viiden vuoden jatkosopimuksesta, joka toisi Dybalalle seitsemän miljoonan euron vuositulot. Argentiinalaisen nykyinen sopimus torinolaisseuran kanssa umpeutuu kesällä 2022.