Manchester United on polttanut Sir Alex Fergusonin eläköitymisen jälkeen rahaa hankintoihin satoja ja taas satoja miljoonia. Lisää on luvassa.

Manageri Ole Gunnar Solskjær sanoi jo melko hiljattain pelatun Manchesterin derbyn jälkeen, että ”hankintoja on tehtävä 1-3, jotta United voidaan laskea mestariehdokkaiden joukkoon”. On melko odotettavaa, että seurajohto on avoin tietyille vahvistuksille.

Paikallislehti Manchester Evening News kirjoittaa, että Unitedin pitäisi vahvistaa ennen muuta kolmea pelipaikkaa. Lehden mukaan seuran pitäisi hankkia keskushyökkääjä, laitahyökkääjä ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja.

MEN:n mukaan Marcus Rashford ja Anthony Martial ovat parempia laidalla kuin numero ysinä. Tammikuussa saapunut Odion Ighalo taas ei ole yksinään tarpeeksi laadukas, vaikka on positiivisesti esiintynytkin.

United oli mukana Erling Braut Håland -kilpailussa, mutta nuori norjalainen valitsi lopulta Borussia Dortmundin. MEN:n mukaan United voisi hankkia Hålandin sijaan Internazionalen Lautaro Martínezin tai Lyonin Moussa Dembélén. Martínezin sopimuksessa on heinäkuussa tiettävästi hetken aikaa voimassa 111 miljoonan euron ulosostopykälä. Dembélén siirtomarkkina-arvo taas on Transfermarktin mukaan 50 miljoonaa euroa.

[readmore from=Manchester-United]

Laitahyökkääjän tontille MEN ehdottaa Dortmundin Jadon Sanchoa. Vasta 19-vuotias englantilainen on lyönyt läpi niin vakuuttavasti, että hänen hintalappunsa lienee reilusti yli 100 miljoonaa euroa. Transfermarkt arvottaa Sanchon 130 miljoonaan.

Unitedin keskikenttäosastokin kaipaisi lisää pallollista osaamista hyökkäyspelaamiseen. Tarve olisi erityisen suuri, jos Paul Pogba myytäisiin. Tälle tontille MEN ehdottaa nimiksi Aston Villan Jack Grealishia ja Leicesterin James Maddisonia.