Romelu Lukakun lähtö Manchester Unitedista oli yksi viime kesän suurimpia siirtotarinoita. Pitkän väännön jälkeen belgialainen päätyi Internazionaleen, Antonio Conten valmennukseen.

Nyt Lukakun agentti Federico Pastorello kertoo Sky Italialle syistä, joiden vuoksi toinen vaihtoehto, siirtyminen Internazionalen sijasta Juventukseen, jäi toteutumatta.

– Hänellä on nyt päällään Internazionalen paita Juventuksen paidan sijasta siksi, etteivät Juve ja Manchester United päässeet lopulta sopimukseen Paulo Dybalan siirrosta.

Oli siis hyvin lähellä, että Lukakun kanssa päinvastaiseen suuntaan olisi siirtynyt argentiinalainen pelintekijä – siis sellainen hahmo, joka Ole Gunnar Solskjærin rosterista on ison osan kautta puuttunut. United oli tiettävästi jo sopinut vaihtokaupasta Juventuksen kanssa, mutta Dybalan omat valinnat eivät suosineet muuttoa Englantiin.

– Juventus teki uskomattoman työn saadakseen Lukakun. Kyseessä on sekä organisaatioltaan, että tuloksiltaan yksi parhaista seuroista, joka voittaa jokaisella kaudellaan jotain. Lukaku Juventuksessa olisi tehnyt monet iloiseksi.

Agentti pelaa totta kai kommenteillaan myös nykytilanteen puolesta.

– Romelulla on suuri sydän, ja hän haluaa olla paikassa, jossa häntä rakastetaan. Tässä mielessä Internazionalen kannattajat vakuuttivat häntä Juventuksen vastaavia paremmin.