Brightonin toimitusjohtaja Paul Parber kannustaa kaikkia Englannin neljän ylimmän sarjatason seuroja ja maan jalkapalloliittoa FA:ta palkitsemaan Yhdistyneen kuningaskunnan terveydenhuollon työntekijät ottelulipuilla kiitokseksi heidän taistelustaan koronavirusta vastaan.

Barber lupasi jo itse tuhat lippua sairaanhoitajille ja lääkäreille ja sai tempaukseensa mukaan myös Bournemouthin puheenjohtajan Jeff Mostynin. Barber uskoo, että lippujen määrä voi nousta jopa sataan tuhanteen, jos kaikki innostuvat ideasta.

– Me suunnittelemme monia juttuja kaikilla yhteisön osa-alueilla. Toivottavasti tämä on vasta alkua, kommentoi Barber The Mirrorin mukaan.

– Me tiedostamme täysin, että jalkapallo on viimeinen asia ihmisten mielessä tällä hetkellä, mutta meistä voimme tällä pienellä tavalla osoittaa kiitollisuutemme julkisen terveydenhuollon väelle, joka taistelee tätä taistelua puolestamme.

– Jos kaikki 92 seuraa sitoutuvat lahjoittamaan keskimäärin tuhat lippua ja jos FA lahjoittaa lippuja tuleviin Englannin maajoukkueen peleihin ja Skotlannin ja Irlannin liigan seurat osallistuvat myös, voimme helposti saada kasaan 100 000 lippua näille sankareille.