Me Valioliiga.comissa valitsemme ulkomailta tulevat uutiset sen mukaan, kuinka luotettava lähde asiasta on alun perin uutisoinut. Tämä tarkoittaa, että useat huhut ja uutiset eivät läpäise suodatintamme.

Vaikka jonkin lähteen osumaprosentti huhujen suhteen olisi luotettavimpia medioita pienempi, se ei tarkoita sitä, että kaikki lehden jutut olisivat perättömiä. Tästä syystä olemme koonneet yhteen kasaan näiden medioiden päivän isoimpia otsikoita.

Express

– Tottenhamin kärkihyökkääjä Harry Kane on sekä Manchester Cityn että Real Madridin ostoslistalla.

– Leicester on kiinnostunut Angersin Babtiste Santamariasta, josta on puhuttu seuraavana N’Golo Kanténa.

– Manchester Unitedin kiinnostuksen kohteena oleva Matthijs de Ligt lähtisi Juventuksesta mieluummin Valioliigana kuin Espanjan La Ligaan.

The Sun

– Rattaat Paul Pogban Juventus-paluun suhteen ovat laitettu pyörimään. De Ligt saattaa olla osana vaihtokauppaa.

Jadon Sancho hylkää ajatuksen Man Unitediin siirtymisestä, jos joukkue ei selviydy ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

– Bournemouth aikoo myydä ensi kesänä Callum Wilsonin, Joshua Kingin ja David Brooksin kerätäkseen pelimerkkejä uusiin hankintoihin.

The Mail

– Arsenal on kiinnostunut Jesse Lingardista, jos hän päättää lähteä Old Traffordilta ensi kesänä.

Donny van de Beekin siirto Real Madridiin ei ole vielä varmaa. Manchester United on viime aikoina parantanut osakkeitaan kilvassa hänestä.

Willian on myöntänyt, että hän ei tule jatkamaan Chelseassa, kun hänen nykyinen sopimuksensa päättyy. Osapuolet ovat lopettaneet neuvottelut.

Daily Star

– Manchester United on valmis myymään Pogban saadakseen Aston Villan Jack Grealishin.

José Mourinho haluaa antaa flopanneelle Tanguy Ndombelelle vielä toisen mahdollisuuden tasonsa osoittamiseen.

– Arsenal on tarjoamassa Willianille kahden vuoden sopimusta. Myös Tottenham on kiinnostunut pian sopimuksettomaksi jäävästä laitahyökkääjästä.

Mirror

– Man Unitedin Timothy Fosu-Mensah ei ole tietoinen, tuleeko Ole Gunnar Solskjaer käyttämään pelaajan sopimuksesta löytyvän option ensi kaudesta.