Valioliigassa Liverpoolia ja Fulhamia edustanut laitapuolustaja John Arne Riise on päässyt sairaalasta oltuaan auto-onnettomuudessa tyttärensä, 19-vuotiaan Arianan, kanssa, kertoo.

Riise, 39, oli tiistai-iltana matkalla kotiinsa Norjan Aalesundiin, kun hän joutui väistämään tiellä ollutta esinettä ja törmäsi kaiteeseen.

Poliisi on vahvistanut kyseessä olleen vahinko, eikä Riiseä epäillä liikennerikkomuksista. Tilanteessa ei ollut muita autoja.

Riise pysyi tyttärensä kanssa tajuissaan törmäyksen jälkeen, mutta heidät vietiin kuitenkin sairaalaan. Tiettävästi kyseessä oli rutiinitarkastus.

Norjan A-maajoukkueen otteluennätystä (110) hallussaan pitävä Riise edusti Liverpoolia vuosina 2001-2008 ja voitti seurassa muun muassa FA Cupin ja Mestarien liigan. Hän palasi Valioliigaan vielä vuosiksi 2011-2014 Fulhamin riveihin.

Urallaan Riise pelasi myös Norjassa, Ranskassa, Italiassa, Kyproksella ja Intiassa. Hän ripusti nappulakengät naulaan vuonna 2017 ja toimi viime vuonna lyhyesti maltalaisen Birkirkaran urheilutoimenjohtajana.

Lähteet: Sky Sports, The Mirror