Entinen Manchester United -pelaaja Paul Ince uskoo Alexis Sanchezin olevan mahdollisesti avainroolissa Man Unitedissa, kun mies palaa lainakomennukseltaan Italiasta.

Sanchezin Man United -ura on ollut tähän asti yhtä suurta epäonnistumista. Mies tuli seuraan suurin odotuksin Arsenalista tammikuussa 2018, mutta on onnistunut maalinteossa vain viisi kertaa 45 ottelussa.

– En pitäisi mahdottomana, että Sanchez menisi takaisin Unitediin ja olisi yksi avainhahmoista siellä, Ince sanoi Daily Mailin mukaan.

– Olen ollut valmentajana tilanteessa, jossa olen ollut aivan varma, että luovun pelaajasta. Siirto ei ole kuitenkaan toteutunut ja seuraavalla harjoituskaudella pelaaja onkin aivan toista maata. Sitten hän on ollutkin joukkueen avainpelaaja, Ince perusteli kantaansa.

Ince uskoo, että Sanchezilla voisi olla tuollainen vaikutus, vaikka miehen kausi lainaseurassaan Internazionalessakin on ollut surkea.

– Sanchez voisi todellakin palata Unitediin ja näyttää loistavalta harjoituksissa, minkä jälkeen hän olisi tärkeä osa heidän suunnitelmiaan.