Manchester Cityn João Cancelo saattaa jättää seuran vain yhden kauden jälkeen, saavuttuaan Etihad Stadiumille viime kesänä. Barcelonan kerrotaan nimittäin valmistelevan hänestä vaihtotarjousta, jossa laitapuolustaja Nélson Semedo siirtyisi samalla toiseen suuntaan.

Koronaviruspandemian uskotaan vaikuttavan merkittävästi Valioliiga-seurojen rahankäyttöön seuraavan siirtoikkunan aikana. Tämän takia Euroopan huippujoukkueet pyrkivät löytämään uusia ratkaisuja vaihtokauppojen avulla.

Manchester City toi Cancelon riveihinsä noin 60 miljoonan punnan arvoisella vaihtokaupalla, kun Danilo marssi samalla ovenavauksella Juventukseen. Portugalin maajoukkuepuolustaja on kuitenkin aloittanut vain kahdeksan sarjaottelua Pep Guardiolan alaisuudessa tällä kaudella.

Joäo Cancelo ei ole onnistunut lukittamaan paikkaansa Manchester Cityn avauskokoonpanossa. Kuva: Getty Images

Guardiolalta kysyttiin Cancelon tulevaisuudesta ennen kuin Covid-19-virus seisautti koko Valioliiga-kauden, eikä espanjalaismanageri näyttäisi seisovan 25-vuotiaan puolustajan tiellä jos hän haluaisi siirtyä muualle.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Tämän pelaajan me ostimme useaksi vuodeksi, emmekä vain kuudeksi kuukaudeksi, mutta se mitä tapahtuu, tapahtukoot, hän sanoi.

Semedo, 26, on markkina-arvoltaan (€32M) lähes saman arvoinen kuin Cancelo (€36M), jos Transfermarkt’n arvioihin on uskominen.

Semedo on aloittanut 16 La Liga -ottelua Barcelonan alakerrassa, antaen niissä kolme maalisyöttöä. Semedo toisi Manchester Cityssä kilpailua joukkueen avainpuolustajalle Kyle Walkerille.

Lähde: The Telegraph