Valioliigan ja Englannin maajoukkueen entinen huippuhyökkääjä Peter Crouch on paljastanut katuvansa lähtöään Liverpoolista vuonna 2008.

Crouch jätti Anfieldin siirtyäkseen pois Fernando Torresin tieltä, mutta toivoo nyt, että hän olisi ollut kärsivällisempi päätöksensä kanssa.

Kaudella 2005-06 Crouch auttoi Liverpoolin FA Cupin mestaruuteen, pelaten avainroolia myös seuraavan kauden Mestarien liigassa. Liverpoolista lähteminen ei ollut Crouchille helppoa, mutta vietettyään kauden 2007-2008 Atléticosta hankitun Torresin varamiehenä, englantilaishyökkääjä päätti palata Portsmouthiin.

– Yksi asia mikä minua jäi kaduttamaan oli Liverpoolista lähteminen vuonna 2008. Rafa Benítez oli valmis päästämään minut lähtemään, sillä en olisi ollut mitään muuta kuin suunnitelma B, Crouch kertoi Daily Mailille.

– Yksi niistä syistä, miksi palasi Portsmouthiin, oli se miten dynaaminen duo Steven Gerrard ja Fernando Torres olivat, mutta 18 kuukautta myöhemmin näin, kun jopa Andriy Voronin ja David Ngog saivat näytönpaikkoja.

– Se näky sai minut toivomaan, että olisin jäänyt. Liverpoolin kaltaisesta seurasta lähteminen ei ole helppoa.

201-senttinen Crouch teki yli 150 maalia 10 eri seuralle hänen pitkän pelaajauransa aikana, maalaten myös 22 kertaa Englannille 42 maaottelussa.