Valioliigan entisen huippuhyökkääjän ja Sunderland-legendan Kevin Phillipsin mielestä Liverpoolin ei tulisi hankkia Adama Traoréa kuluvan kauden jälkeen, jos hänen spekuloitu 70 miljoonan punnan hintalappunsa pitää paikkaansa.

Traoré, 24, on ollut yksi kuluneen valioliigakauden suurimpia läpimurtopelaajia. Liverpool on vahvasti kiinnostunut espanjalaisesta laitahyökkääjästä, joka on nakuttanut seitsemän maalisyöttöä ja kolme maalia tämän kauden Valioliigassa.

Vuonna 2000 Euroopan Kultaisen kengän voittaneen Phillipsin mukaan Wolverhampton-hyökkääjä ei kuitenkaan ole kyseisen summan arvoinen pelaaja.

– Häneltä on tulossa vielä niin paljon. Hän on kehittynyt uskomattomalla tahdilla tänä vuonna. Hänen nopeutensa on kyky, mitä ei ole kenelläkään muulla jalkapalloilijalla – se on suorastaan käsittämätöntä, Phillips kertoi Football Insiderille.

– Hän saattaa kuitenkin ärsyttää sinua hänen ratkaisuillaan kentän viimeisellä kolmanneksella, joten onko hän 70 miljoonan punnan arvoinen pelaaja? Ei minun mielestäni. Wolves on saattanut asettaa hintalapun korkealle, koska se ei halua menettää pelaajaa. Jos joku tarjoaisi hänestä 70 miljoonaa puntaa, olen melko varma että Wolves suostuisi myymään hänet.

– Se olisi sääli nähdä hänet lähtevän, koska hänen peliesityksissään on huomattu merkittävä käänne parempaan tällä kaudella. Hän on kehittynyt hyvin hänen nykyisen managerinsa alaisuudessa ja ottanut kaikki käskyt vastaan. Olisi iso takaisku menettää hänet.