Tyypillisesti espanjalaisjättien sanotaan lehtien siirtohuhuissa olevan valioliigapelaajien kintereillä, mutta toimii kuvio välillä myös toisin päin.

Lontoon paikallislehti Evening Standard kertoo, että kaikki kaupungin suurseurat Arsenal, Chelsea ja Tottenham ovat Real Madridin Achraf Hakimin perässä.

Kyseessä on 21-vuotias Real Madridin oma kasvatti, joka on pelannut kesästä 2018 lähtien lainalla Borussia Dortmundissa. Saksassa Hakimi on kehittynyt valtavasti, ja tällä kaudella hän on jo iskenyt 37 ottelussa tehot 7+10. Hakimi ei tosin ole pelannut aina oikea pakin tontilla, vaan myös ylempänä laidalla.

Hakimin lainasopimus päättyy tänä kesänä, ja miehen sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2022. Madridilaisseura tuskin haluaa kokonaan luopua lupaavasta pelaajasta, mutta on mahdollista, että Hakimi lähetetään vielä ensi kaudeksi lainalle.

Suurseurojen kiinnostusta nuorukainen kuvasi itse näin:

– Kuka ei olisi imarreltu kiinnostuksesta? Olen ylpeä siitä, mitä olen saanut aikaan, Hakimi sanoi espanjalaisen Cadena SER:n haastattelussa.

– Kesäkuussa on tehtävä iso päätös, joka vaikuttaa uraani. Teoriassa lainasopimukseni päättyy kesäkuussa ja palaan Real Madridiin. En ole vielä keskustellut asiasta Madridin kanssa, mutta uskoisin, että puhumme pian siitä, mikä ratkaisu olisi paras minun kannaltani.