Alkaa näyttää yhä vahvemmin siltä, että Leroy Sanén pelit Manchester Cityssä on pelattu.

Sané on yhdistetty huhuissa jo pitkään Bayern Müncheniin, jonka riveihin hyökkääjä oli siirtymässä viime kesänä. Polvivamma vesitti siirron ja pilasi koko Sanén kauden. Juuri kun saksalainen oli taas palannut harjoituksiin, koronavirus sotki loppukauden.

Sané on siis pelannut tällä kaudella tasan 70 minuuttia: 13, kunnes loukkaantui ja loukkaantumisesta toivuttuaan 57 kakkosjoukkueen ottelussa.

Ottajia 24-vuotiaalle silti riittää. Sané vaihtoi juuri agenttitoimistoa, josta nyt kommentoitiin asiaa melko avoimeen sävyyn.

– On totta, että meillä on nyt virallinen mandaatti Leroy Sanén edustajana ja me voimme käydä neuvotteluja hänen puolestaan, LIAN Sports -agenttitoimiston Damir Smoljan sanoi saksalaislehti Sport Bildille.

– Yhdessä hänen ja Manchester Cityn kanssa me vaihdamme ajatuksia siitä, mikä seuraava askel olisi hyvä. Bayern Münchenin kiinnostus ei ole mikään salaisuus, mutta muutkin eurooppalaiset suurseurat ovat kyselleet meiltä Leroysta.

[readmore from=Siirtouutiset]

Smoljan sanoi suoraan, että Saksan osalta Bayern on ainoa vaihtoehto.

– Siellä hän näkee edellytykset suuren tavoitteensa, Mestarien liigan voiton, saavuttamiseksi.

Sané siirtyi Cityyn Schalkesta 50,5 miljoonan euron kaupassa kesällä 2016. Cityssä Sané on pelannut kaiken kaikkiaan 134 ottelua tehoin 39+45. Viime kesänä City yritti vaatia Bayernilta yli 150 miljoonan euron siirtokorvausta, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Koronavirus on todennäköisesti laskemassa merkittävästi siirtohintoja tänä kesänä, minkä lisäksi Sanén sopimus päättyy reilun vuoden kuluttua. Cityn on siis pakko myydä, mikäli se ei halua päästää Sanéa pois ilmaiseksi kesällä 2021.