Manchester Cityn tähtihyökkääjä Raheem Sterling, joka jätti Liverpoolin vuonna 2015, on jättänyt oven auki Anfield-paluuta varten. Liverpoolin entisen kapteenin Phil Thompsonin mielestä Sterlingin ja Liverpoolin yhteistyö on kuitenkin tullut jo päätökseen.

Liverpoolin akatemiakasvatti Sterling pelasi 129 ottelua Liverpoolin ykkösmiehistössä, tehden yhteensä 23 maalia. Kohusiirto Manchester Cityyn poltti useita siltoja, mutta Englannin maajoukkuehyökkääjä muistelee aikaansa Anfieldilla lämpimästi.

Sterling, 25, kertoi hiljattain ”rakastavansa Liverpoolia”, eikä hän kysyttäessä pystynyt sulkemaan pois paluuta Anfieldille (lue lisää). Thompsonin mielestä Sterling tulee siirtymään pois Manchester Citystä vasta sitten kun Pep Guardiola jättää Etihadin, eikä hän silloinkaan ole palaamassa entiseen seuraansa.

[readmore from=Liverpool]

– Minun mielestäni sen [paluun] aika meni jo, Thompson kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Minusta tuntui siltä, että hänellä oli vielä paljon tehtävää ennen kuin hän jätti Liverpoolin. Minusta hän oli hyvä, nuori pelaaja, jonka viimeistelyssä oli parannettavaa, ja nyt hänestä on tullut mahtava pelaaja.

– Sanoisin, että sitten kun Pep Guardiola jättää Manchester Cityn, Sterling siirtyy eteenpäin. Ottaen huomioon millainen Raheem on, Real Madrid, Juventus, Barcelona – joku näistä super-seuroista tulee varmasti houkuttelemaan häntä.