Manchester Unitedin keskikenttämiestä Paul Pogbaa on viety jälleen siirtohuhuissa Real Madridiin, mutta espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagué ei usko kaupan toteutuvan ainakaan lähitulevaisuudessa.

Balagué arvioi YouTube-kanavallaan, ettei madridilaisseura näe ranskalaispelaajaa tällä hetkellä prioriteettihankintana. Sen sijaan Unitedissa 27-vuotias Pogba nähdään joukkueen tärkeänä johtotähtenä.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Paul Pogba on vihjannut kumpaankin suuntaan – että hän haluaa lähteä ja että hän haluaa jäädä. Joten hän pelaa korteillaan, mutta tällä hetkellä minusta tuntuu, että hänen kaltaisensa pelaajan kannattaa olla Manchester Unitedissa, jossa hän on johtaja. Fyysisesti hän pääsee vihdoin kuntoon, ja vaikuttaa siltä, että ainakin juuri nyt seura on vakaassa tilanteessa, Balagué sanoo.

United kaipaa vielä muutamia hyviä hankintoja, jotta joukkueella olisi jälleen mahdollisuus taistella tosissaan Valioliigan kärkisijoista. Niitä Pogbakin todennäköisesti haluaa nähdä.

– Mielestäni ei ole hyvä aika lähteä, ja uskon, että he saavat hänet vakuuttuneeksi ja jäämään uudella sopimuksella. Se jää kuitenkin nähtäväksi, koska keskustelut sillä osastolla ovat hyvin varhaisessa vaiheessa, ja kuten sanoin, hän käyttää kaikki pelattavissa olevat kortit.

Lähde: Express