Sky Sportsin tietojen mukaan Barcelona haluaa hankkia Tanguy Ndombélén ensi kesänä riveihinsä, ja on tarjonnut Tottenhamille kahta pelaajaansa kookkaan vaihtokaupan toivossa.

Ndombélé jätti viime kesänä Lyonin, kun Tottenham rikkoi oman siirtoennätyksensä tuodakseen hänet 60 miljoonalla eurolla Pohjois-Lontooseen. Ranskalaispelaajan esitykset Mauricio Pochettinon ja José Mourinhon alaisuudessa ovat kuitenkin olleet odotettua huonompia, herättäen keskustelua hänen tulevaisuudestaan Valioliigassa.

Barcelona haluaisi tuoda lisää fyysistä voimaa keskikentällensä, mutta sillä ei todennäköisesti ole varaa tehdä tarpeeksi suurta rahatarjousta Ndombélén hankkimiseksi. Tämän takia La Ligan jättiseura haluaa neuvotella Tottenhamin kanssa vaihtokaupasta, tarjoten seuralle sekä Samuel Umtitia että Nélson Semedoa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Uusi oikean puolen laitapuolustaja sekä vasenjalkainen toppari ovat kumpikin pelaajahankintoja, jotka Tottenham haluaisi seuraavan siirtoikkunan aikana tehdä. Jää kuitenkin nähtäväksi, ovatko Umtiti ja Semedo juuri ne pelaajat, jotka Mourinho haluaa tuoda ensi kaudeksi joukkueeseensa.

Umtiti, 26, on ollut aiemminkin Spursin kiikarissa. Ndombélén tavoin Lyonista lähtöisin olevan ranskalaistopparin esitykset Camp Noulla ovat kuitenkin jääneet vaisuiksi useiden loukkaantumisten takia.

Semedo, 26, on Portugalin maajoukkuepelaaja, joka on saanut säännöllisesti peliaikaa Barcelonan alakerrassa tämän kauden aikana. Häntä ollaan kuitenkin tarjottu myös Internazionaleen ja Manchester Cityyn (lue lisää).