Manchester Unitedin entinen puolustaja Rafael da Silva on lähettänyt tiukan varoituksen Ole Gunnar Solskjærille seuraavan siirtoikkunan lähestyessä.

Rafaelin mielestä Manchester United on tehnyt Sir Alex Fergusonin jälkeen useita huonoja siirtopäätöksiä, mitkä ovat tehneet brassipuolustajan entisestä joukkueesta kilpailukyvyttömän.

– Paluu oikeille raiteille on kestänyt jo liian kauan. Kaksi vuotta pitäisi olla tarpeeksi pitkä aika tehdä se, mutta siitä on nyt seitsemän vuotta [kun Manchester United viimeksi voitti Valioliigan], Rafael kertoi ESPN:lle.

[readmore from=Manchester-United]

Rafael, joka pelaa nyt Lyonin riveissä, voitti kolme Valioliigan mestaruutta hänen seitsemänvuotisen United-uransa aikana. Rafaelin mielestä Manchester Unitedin kohdelistalla olevat Harry Kane ja Jadon Sancho voivat kumpikin olla hyviä pelaajahankintoja, kunhan he eivät ole siirtymässä seuraan pelkän rahan takia.

– Vain koska pelaaja maksaa 150 miljoonaa puntaa, se ei tarkoita että hän on hyväksi joukkueelle. Kaikki riippuu pelaajan luonteesta. Sinun on huomattava, että pelaaja haluaa pelata Manchester Unitedille. Sinun on oltava fiksu.

– Harry Kane on maalintekijä. Jadon Sancho on todella, todella hyvä. Mutta ennen kaikkea sinun on nähtävä millainen persoona on kyseessä, ja katsottava haluavatko nämä pelaajat menestyä Unitedissa, eikä vain siirtyä sinne rahan perässä, Rafael päätti.