Alfredo Morelos siirtyi HJK:sta Glasgow Rangersin paitaan kesällä 2017.

Rangers maksoi Morelosista HJK:lle tiettävästi noin miljoona euroa ja HJK sai myös jatkosiirtoprosentin itselleen, eli seura saa osan Morelosin tulevasta siirtosummasta itselleen.

23-vuotias Morelos on tehnyt hurjaa jälkeä Rangersin paidassa. Tällä kaudella Kolumbian A-maajoukkueeseen noussut Morelos ehti tehdä jopa 29 maalia ennen koronaviruspandemiaa, joista 14 syntyi Eurooppa-liigan karsinta- ja lohkovaiheessa.

Varsin tulisieluisena pelaajana tunnettu Morelos on herättänyt tiettävästi kiinnostusta Valioliigassa. Muun muassa Leicesterin on kerrottu seuraavan entisen HJK-kärjen otteita.

Hollantilaisikoni Ronald de Boer uskoo Morelosin pärjäävän Valioliigassa, jos hyökkääjä suuntaa huippusarjaan tulevaisuudessa.

– Uskon, että hän pärjäisi siellä, koska hän on taistelija. Hän rakastaa maalintekoa ja hän on todellinen peto. Mielestäni hän on ollut Rangersilta loistava hankinta. Morelos kykenee pelaamaan korkealla tasolla ja ymmärrän, miksi Valioliigassa pelaavat seurat ovat kiinnostuneita hänestä, de Boer totesi talkSPORT:lle.