RB Leipzigin hyökkääjä Timo Werner on ollut yhdistetty vahvasti Liverpooliin viime päivinä. Liverpoolia vuodet 1999-2006 edustanut Dietmar Hamann ei ole täysin vakuuttunut siitä, ette Werner olisi oikeanlainen hankinta seuralta.

Viimeisten tietojen mukaan Jürgen Klopp on pyrkinyt keskustelemaan Wernerin kanssa kahden kesken mahdollisesta siirrosta. Werner sen sijaan on saksalaislehti Bildin mukaan tehnyt selväksi, ettei aio siirtyä toiseen bundesliigajoukkueeseen. Merkit viittaavat vahvasti siihen, että Werner olisi siirtymässä Liverpooliin.

Mutta onko Wernerille tarjolla sopivaa roolia Liverpoolissa? Sitä kysyy ”Didi” Hamann, joka pelasi seitsemän vuoden aikana 191 liigaottelua Liverpoolin paidassa keskikentän pohjalla.

– En ole aivan varma siitä (mahdollisesta siirrosta). Hän on aina ollut erittäin otettu Kloppista ja Liverpoolista, johon hän mahdollisesti haluaa siirtyä. Mutta ongelma on se, että Liverpoolilla on ehkäpä maailman paras hyökkäyskolmikko tällä hetkellä, Hamann totesi Sky Sportsin The Football Show -ohjelmassa viitaten Sadio Manén, Roberto Firminon ja Mohamed Salahin muodostamaan trioon

Hamannin mukaan Wernerin ominaisuudet saattavat valua hukkaan Liverpoolin pelitavassa.

– Liverpoolilla on laidoilla Salah ja Mané, jotka ovat molemmat todella juonikkaita ja taitavia pelaajia, ja Werner ei ole sellainen pelaaja. Hänen selkeästi paras aseensa on nopeus, ja Liverpool on useassa ottelussa hallitseva osapuoli. Monet joukkueet vetäytyvät, ja jos Werneriltä viedään tila pois, hänestä ei saa niin paljoa irti.

– Olen varma, että on paljon pelaajia, jotka auttaisivat Liverpoolia enemmän ensi kaudella kuin Werner, Hamann täräytti.