Manchester City ja Barcelona ovat edenneet kaupassa, jossa Nelson Semedo olisi siirtymässä Cityyn ja João Cancelo Barcelonaan. Asiasta uutisoi katalonialainen Mundo Deportivo -lehti.

Uutisoimme aiheesta jo huhtikuun alkupuolella, mutta nyt kaupassa on otettu askeleita eteenpäin. Tiettävästi Manchester City on valmis neuvottelemaan Barcelonan kanssa kaupasta, jossa Semedon ja Cancelon lisäksi raha olisi vaihtamassa omistajaa.

Lehden mukaan City on tarjoamassa Cancelon, 25, lisäksi siirtosumman Semedosta. Cancelo on tällä kaudella pelannut vain 11 liigaottelussa. Barcelonan laitapuolustaja Semedo, 26, on ahkeroinut La Ligassa 21 ottelua kuluvalla kaudella.

Cancelo siiryi viime kesänä Cityyn noin 65 miljoonan euron kaupassa, jossa Danilo matkasi vastaavasti Juventukseen. Cancelo solmi Cityn kanssa sopimuksen aina kesään 2025 saakka.

Yhteisymmärrys saattaa löytyä pikaisellakin aikataululla. Semedon ja Barcelonan väliset jatkosopimusneuvottelut tyssäsivät aiemmin seinään. Semedon sopimus on päättymässä kesällä 2022.

Kauppaa voidaan näillä tiedoilla pitää Barcelonan kannalta edullisena. Cancelon nykyarvo on Transfermarktin mukaan noin 36 miljoonaa euroa, kun taas Semedon arvo on noin 32 miljoonaa euroa. Markkina-arvon mukaan Cancelo on siis arvokkaampi kuin Semedo, mutta City on silti valmis luopumaan hänestä ja maksamaan vielä päälle siirtosumman saadakseen vaihtokaupan maaliin.