The Independent kertoo saaneensa tiedon, jonka mukaan yksikään West Hamin nykyisistä pelaajista ei ole ”off-limits”, eli poissa muiden ulottuvilta. Tieto on sinänsä merkittävä, että seura on viime aikoina tehnyt omalle tasolleen varsin merkittäviä, ja kalliita hankintoja.

Keskikenttäpelaaja Declan Rice on ollut Irons-miehistöstä kenties eniten huhuissa; tätä on viety puheissa Chelseaan. Tätä nykyä 21-vuotias lontoolainen siirtyi West Hamiin Bluesin junioreista vuonna 2013. Hänen sopimuksensa jatkuu aina vuoteen 2024. Ricen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 49 ja puoli miljoonaa euroa, mikä vaimentanee naapurin ostohalukkuutta.

West Ham rikkoi viime kesänä siirtoennätyksensä, hankkiessaan hyökkääjä Sébastien Hallerin Eintracht Frankfurtista yli 40 miljoonalla eurolla. Keskikenttäpelaaja Pablo Fornals saapui seuraan myös viime kesänä, Villarrealista hieman alle 30 miljoonalla eurolla.

Seuran isot satsaukset juontavat juurensa sen palveluksesta jo poistuneiden manageri Manuel Pellgerinin, ja urheilutoimenjohtaja Mario Husillosin valtajaksolle.

David Moyesin tällä hetkellä luotsaama joukkue on saman lähteen mukaan puolestaan kiinnostunut kaappaamaan viime kesänä Portosta Atlético Madridiin siirtyneen Héctor Herrean Itä-Lontooseen. Kolmekymppinen keskikenttäpelaaja oli West Hamin kiikareissa jo tammikuussa, mutta päätti itse tuolloin jäädä Madridiin. Viime aikoina valmentaja Diego Simeonen luottamuspulasta kärsinyt Herrera on arvioiden mukaan hankittavissa suhteellisen pienellä korvauksella – hän siirtyi Atléticoon vapailla papereilla.