Liverpoolin maalivahti Loris Karius on ilmoittanut purkaneensa lainasopimuksensa Besiktasin kanssa palkkakiistan takia.

Saksalaismaalivahti on haastanut turkkilaisseuran oikeuteen useiden maksamattomien palkkojen takia. Hänen agenttinsa Florian Goll on sanonut, ettei Besiktas ole maksanut Kariuksen sopimuksen mukaista summaa lokakuun 2019 ja maaliskuun 2020 välillä.

Oikeustoimien keskellä Karius on päättänyt purkaa sopimuksensa Besiktasin kanssa. 26-vuotias maalivahti julkaisi maanantaina kuvan Instagramiin, missä hän avasi hänen tämänhetkistä tilannettaan.

– Hei kaikki, olen tänään purkanut sopimukseni Besiktasin kanssa, Karius kirjoitti.

[readmore from=Liverpool]

– On sääli, että tämän on päätyttävä näin, mutta kaikkien teidän tulisi tietää, että olen yrittänyt ratkaista kaiken ilman minkäänlaisia ongelmia. Olin erittäin kärsivällinen useiden kuukausien ajan kertoen hallitukselle uudestaan ja uudestaan. Samat asiat tapahtuivat jo viime vuonna. Valitettavasti he eivät ole yrittäneet ratkaista tätä ongelmaa ja kieltäytyivät jopa minun ehdotuksestani auttaa heitä palkkaleikkauksen avulla.

– Minulle on tärkeää, että tiedätte, että olen todella nauttinut pelaamisesta tässä seurassa. Besiktas voi olla ylpeä siitä, että heidän takanaan on niin intohimoisia faneja, jotka ovat aina antaneet hämmästyttävää tukea. Olitte aina tukenani, sekä hyvinä että huonoina aikoina, ja tulen aina muistamaan teidät parhaalla mahdollisella tavalla.

– Haluan myös kiittää kaikkia joukkuetovereitani, valmennustiimiä sekä muita seuralle työskenteleviä ihmisiä. Otitte minut avosylin vastaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Karius pelasi 25 ottelua Besiktasille tällä kaudella. Hän tulee nyt palaamaan Liverpooliin, jonka maalilla hän ei ole pelannut sitten vuoden 2018 katastrofaalisen Mestarien liiga -finaalin jälkeen. Kariuksen sopimus Anfieldilla ulottuu vuoteen 2022 saakka.