Vieläkö muistat Nii Lampteyn?

Ghanalainen keskikenttämies pelasi 1990-luvulla vuoden Aston Villassa ja toisen Coventryssa, kunnes lähti Englannista. Nyt Lamptey varoittaa maanmiestään Thomas Parteyta, joka on siirtohuhuissa yhdistetty vahvasti Arsenaliin.

– Thomas Parteylle sataa tarjouksia, mutta hänen uransa lähtee syöksyyn, jos hän tekee huonon valinnan, Lamptey sanoi Ocean 1 TV:lle Evening Standardin mukaan.

Atlético Madridissa pelaavalla Parteylla on sopimuksessaan 50 miljoonan euron ulosostopykälä, ja viimeisimpien tietojen mukaan hän olisi halukas siirtymään Arsenaliin.

– Maa ja sarja, jotka hän valitsee, ratkaisevat hänen uransa suunnan. Neuvon häntä pysymään Espanjassa eikä lähtemään Englantiin tai Italiaan.

– Pelityylinsä myötä hän voisi paremminkin siirtyä Espanjan sisällä toiseen seuraan. Hänen ei kannattaisi miettiä palkankorotusta, joka olisi luvassa jossain toisessa maassa.

– Joskus päätös voi tuhota uran. Minun kohdallani siirtyminen Englantiin oli virhe.

– Aston Villa oli väärä valinta, koska joukkueen pelitapa ei sopinut minulle. Jos olisin mennyt Ranskaan tai Espanjaan, urani olisi sujunut paremmin.