Juventuksen tähtihyökkääjä Paulo Dybala on ilmaissut halunsa ”jakaa mahtavia asioita” Manchester Unitedin Paul Pogban kanssa taas tulevaisuudessa.

Argentiinan maajoukkuemies ehti pelata yhden kauden Torinossa samaan aikaan Pogban kanssa, ennen kuin ranskalaistähti palasi Old Traffordille vuonna 2016.

Pogbaa ollaan viety siirtohuhuissa kuitenkin jatkuvasti pois Manchester Unitedista. MM-kisamestarin todennäköisimpänä päämääränä ollaan pidetty Real Madridia, mutta myös Juventuksen ollaan kerrottu olevan hänen perässään.

Dybala vaikuttaisi olevan kiinnostunut kyseisen siirron toteutumisesta, sillä hän ylisti suhdettaan Pogban kanssa UEFA.comin haastattelussa, esitellen samalla hänen vakuuttavaa pelipaitakokoelmaansa vuosien varrelta.

– Miten voisinkaan unohtaa tällaisen paidan, Dybala sanoi, viitaten United-paitaan Juventuksen 1-0-voitosta vuoden 2018 Mestarien liigasta Old Traffordilta.

[readmore from=Paul-Pogba]

– Se on Manchesterista, minun ystävältäni Paulilta, jota ihailen persoonana vielä enemmän kuin jalkapalloilijana. Minulla oli tilaisuus jakaa mahtavia asioita hänen kanssaan, ja toivottavasti voin jonain päivänä tehdä sen taas.

Dybala oli huhujen mukaan lähellä siirtyä itse Manchester Unitediin viime kesänä. 26-vuotias hyökkääjä oli osana suunniteltua vaihtokauppaa, missä Romelu Lukaku olisi siirtynyt samalla Juventukseen. Dybala ei kuitenkaan halunnut lähteä Juventuksesta vain rahan takia (lue lisää).