Arsenalin keskikenttäpelaaja Lucas Torreira haluaisi jättää seuran ja palata Italiaan, kertoo hänen agenttinsa Pablo Bentancur.

Uruguayn maajoukkuemies on ollut poissa pelikentiltä maaliskuun alusta lähtien, rikottuaan nilkkansa FA Cup -ottelussa Portsmouthia vastaan.

Alunperin 10 viikon mittaiselle sairaslomalle määrätty Torreira on nyt kuntoutunut kärsimästään vammasta. Hänen edustajiensa mukaan aikataulun mukainen kuntoutuminen oli tärkeä saavutus erityisesti ensi kauden osalta, sillä pelaajan toive olisi palata tänä kesänä Serie A:han.

Lucas Torreira siirtyi Emiratesille Sampdoriasta. Kuva: Getty Images

– Loukkaantuminen oli onneksi odotettua lievempi. Tänään hän on täysin kuntoutunut, ja uskon hänen olevan tärkeä mies seuraavassa siirtoikkunassa, Bentancur kertoi Todo Mercado Webille.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Minun on neuvoteltava Arsenalin kanssa. Pelaaja haluaisi palata Italiaan, mutta se on myönnettävä, että häntä ollaan kohdeltu Englannissa todella hyvin.

AC Milan, joka oli kiinnostunut Torreirasta jo viime kesänä, tulee todennäköisesti olemaan entisen Sampdoria-pelaajan perässä myös seuraavan siirtoikkunan auetessa.

Arsenal hankki Torreiran kesällä 2018 noin 29 miljoonalla eurolla. 24-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja on esiintynyt tällä kaudella 24 kertaa Valioliigassa, tehden myös yhden maalin.