Jan Vertonghen on väläytellyt viimeisten kuukausien aikana medioissa useasti siitä, miten hän haluaisi kokea urallaan vielä uuden maan, kulttuurin ja jalkapallosarjan.

33-vuotiaan Vertonghenin sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kesäkuussa.

Osapuolet eivät todennäköisesti allekirjoita uutta jatkosopimusta ja Vertonghen onkin paljastanut saaneensa koronaviruspandemian aikana yhteydenottoja useilta seuroilta.

AS:n mukaan yksi kiinnostuneista seuroista on La Ligassa pelaava Betis. Seura tarkkailee Vertonghenin tilannetta, mutta ei todennäköisesti kykenisi maksamaan belgialaiselle topparin nykyistä kolmen miljoonan euron nettopalkkaa.

Betisin toppariosasto uudistunee rajusti ensi kaudeksi, joten seura tarvitsee ainakin muutaman keskuspuolustajan itselleen.

Vertonghen saapui Tottenhamiin Ajaxista kesällä 2012. Vertonghenin tulevaisuus on puhuttanut paljon tämän kauden aikana. Vertonghen on kuulunut Tottenhamin ja Belgian A-maajoukkueen avainpelaajiin jo vuosikausien ajan, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ettei puolustaja jatka uraansa Tottenhamissa ensi kaudella.