Ole Gunnar Solskjær toivoo että Odion Ighalo voi pidentää hänen lainajaksoaan Manchester Unitedissa, mutta on myöntänyt ettei uudesta sopimuksesta olla päästy vielä Shanghai Shenhuan kanssa yhteisymmärrykseen.

Ighalon lainasopimus Unitedin kanssa umpeutuu 31. toukokuuta, eli jo tulevana sunnuntaina. 30-vuotias nigerialaiskärki siirtyi Old Traffordille tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä, jonka jälkeen hän teki neljä maalia kahdeksaan otteluun ennen sarjojen keskeytymistä.

United haluaisi jatkaa Ighalon lainasopimusta, mutta hänen isäntäseuransa Shanghai Shenhua suunnittelee tuovansa hänet takaisin ennen kuin uusi kausi Kiinan Superliigassa alkaa. The Timesin mukaan Ighalolle on tarjottu jo uutta, peräti 84 miljoonan euron arvoista jatkosopimusta Shanghain kanssa.

[readmore from=Manchester-United]

Solsjkærin mukaan sopimusneuvottelut ovat yhä käynnissä, mutta yhteisymmärrykseen ei olla vielä päästy ja aika on käymässä vähiin.

– Lainadiili ulottui vain toukokuun loppuun, joten tietysti hänen pitäisi palata silloin. Käymme neuvotteluita [Shanghai Shenhuan kanssa]. He ovat olleet mahtavia meitä kohtaan, hänen seuransa, ja antaneet hänen pelata hänen unelmaseuralleen, Solskjær kertoi MUTV:lle.

– Se on ollut hänen unelmansa ja toivottavasti hän saa viimeistellä sen minkä hän aloittikin, toivottavasti hän voittaa meidän kanssamme pokaalin. Tällä hetkellä, mitään ei kuitenkaan ole sovittu. Heidän liigansa alkaa pian, joten meidän on vain odotettava ja katsottava mitä tapahtuu.