The Telegraphin mukaan Chelsealle on kerrottu, että he voivat saada Ajax-puolustaja Nicolás Tagliaficon 25 miljoonalla eurolla seuraavan siirtoikkunan auetessa.

Chelsean päävalmentaja Frank Lampard haluaisi vahvistaa joukkuettaan uudella laitapuolustajalla. Englantilaismanageri on ollut jo pitkään kiinnostunut Leicesterin Ben Chilwellistä, mutta hänen arvioidaan maksavan Chelsealle yli 45 miljoonaa euroa.

27-vuotias Tagliafico olisi selkeästi halvempi versio, mutta Lampardin mieltymyksestä ei vielä osata sanoa mitään. Ajax on kuitenkin ilmoittanut pyyntihintansa lontoolaisseuralle, jonka kanssa hollantilaiset ovat muodostaneet vahvan suhteen kuluneen kauden aikana.

Ajaxin tärkeimpiin puolustajiin lukeutuva Nicolás Tagliafico teki tällä kaudella viisi maalia, syöttäen myös seitsemän osumaa. Kuva: Getty Images

Chelsea pääsi Ajaxin kanssa sopuun Hakim Ziyechin kesäsiirrosta helmikuun loppupuolella. Marokkolaislaituri tulee vaihtamaan maisemaa seuraavan siirtoikkunan auetessa, Chelsean maksettua hänestä 40 miljoonaa euroa.

Tagliafico myönsi aiemmin tässä kuussa olevansa kiinnostunut siirrosta Valioliigaan. Viime kesänä Arsenal oli pitkään hänen perässään, kunnes joukkue päätti hankkia Celtic-puolustaja Kieran Tierneyn.

– Ajax on mahtava seura, mutta pelaajana unelmoit tietysti maailman suurimmissa liigoissa pelaamisesta, ja Valioliiga on nyt kaikista kilpailullisin, hieman La Ligan ja Serie A:n yläpuolella, Tagliafico kertoi argentiinalaisradiokanava Radio Continentalille.

[readmore from=Chelsea]

Lampard on valmis myymään hänen toisen vasemman puolen laitapuolustajansa, Marcos Alonson, jos joku seura tekee espanjalaisesta tarjouksen. Myös Emerson Palmieria ollaan yhdistetty takaisin Italiaan.

Vasemman laitapuolustajan lisäksi Lampard havittelee kesän siirtoikkunasta uutta kärkimiestä, toista laitapelaajaa, sekä potentiaalisesti myös uutta keskuspuolustajaa, Telegraph jatkaa.