Katalonialaismedia Sportin mukaan FC Barcelonan laitapuolustaja Nelson Semedo tulee siirtymään kesän aikana Manchester Cityyn.

Portugalin maajoukkuepelaajaa on tarjottu myös Juventukseen ja Inter Milanoon, mutta Semedo itse ei ole kiinnostunut lähtemään muualle kuin Manchesteriin. Hän pitää kyseistä tarjousta houkuttelevimpana sekä taloudellisesti että urheilullisesti.

Barcelonassa oltaisiin suosittu siirtoa Italiaan. Näin Semedoa olisi voinut käyttää kauppatavarana joko Interin Lautaro Martinezin tai Juventuksen Miralem Pjanicin siirron yhteydessä.

Myös Man City tarjosi vaihdossa Joao Canceloa, mutta Barcelona ei halunnut häntä. Tämän myötä seurat sopivat 40 miljoonan euron siirtokorvauksesta.

26-vuotias Semedo on pelannut isossa kuvassa hyvin Camp Noulla. Hän on vuorotellut oikean puolustajan roolissa tasaisesti Sergi Roberton kanssa. Barcelona haluaa kuitenkin myydä hänet saadakseen lisää pelimerkkejä hankintoihinsa.