Kuten aiemmin viikolla kerrottiin, näyttää Newcastle olevan menettämässä keskikenttäpelaaja Matthew Longstaffin. 20-vuotiaalle on tehty tuntuva tarjous Serie A -seura Udinesen toimesta.

Sean Longstaffin ympärillä on pitkään kiertänyt siirtohuhuja, mutt nyt tämän kaksi vuotta nuorempi veli näyttäisi siis kaksikosta olevan se, joka ensimmäisenä jättää kasvattiseuransa. Seanin sopimus jatkuu vuoteen 2022, mutta Mattyn vastaava päättyy jo tämän kuun lopussa.

Matty Longstaff on ollut jalkavaivan vuoksi sivussa joukkueen harjoituksista tämän viikon, ja hänen jatkoneuvotteluidensa Magpiesin kanssa kerrotaan pysähtyneen.

Udinese tarjoaa nuorukaiselle Sportsmailin mukaan lähes kolmen miljoonan euron allekirjoituspalkkiota sopimuksesta, sekä lähes 34 000 euron suuruista viikkopalkkaa. Newcastlen viimeisin tarjous, josta pelaaja kieltäytyi, oli viikkopalkan osalta reilut 22 000 euroa. Se sisältäisi mahdollisia tulevaan menestykseen pohjautuvia bonuksia. Seura katsoo tämän olevan varsin anteliasta, huomioiden että nuorempi Longstaff on pelannut vasta 12 otteeseen sen edustusjoukkueessa.