RB Leipzigin saksalaishyökkääjä Timo Wernerin siirtoa Chelseaan pidetään yleisesti jo lähes varmana. Asia on tullut monille yllätyksenä, sillä Bundesliigan maalitykin odotettiin siirtyvän Liverpooliin.

Werneriä sovitellaan jo Chelsean kokoonpanoon ja spekulaatiot tulevaisuudesta lontoolaisseurassa ovat käynnistyneet. Esimerkiksi entinen valioliigapelaaja Jamie Redknapp on jo kommentoinut Wernerin valintaa.

RB Leipzigin johtoportaaseen kuuluva Oliver Mintzlaff kuitenkin väitti tuoreeltaan Sky Sportsille, että Wernerin siirto Chelseaan ei ole varma. Raportit ovat kertoneet, että Chelsea on ostanut Wernerin sopimuksen ulos noin 60 miljoonalla eurolla.

− Meillä ei ole mitään kerrottavaa. Timo Werner on RB Leipzigin pelaaja. Hän vihjasi joitakin viikkoja sitten, että hänellä pitää kiirettä siirtoasioiden kanssa, mutta tähän mennessä mitään ei ole sovittu, Mintzlaff sanoi.

Mintzlaff jatkoi, että tällä hetkellä seuran ja Wernerin keskittyminen on käynnissä olevassa kaudessa. Viime kesänä tehty jatkosopimus oli tärkeä, sillä RB Leipzig ei halua päästää pelaajiaan pois ilmaissiirroilla.

Sopimuksessa on kuitenkin ulosostopykälä siltä varalta, että tällä kaudella 30 pelissä 25 osumaa iskenyt Werner haluaa siirtyä muihin haasteisiin. Hyökkääjän sopimus saksalaisseuran kanssa päättyy vasta kesällä 2023.

− Timo on itse nyt kuskin paikalla, seura ei enää ole. Tähän asti hän ei ole käyttänyt sopimuksessaan olevaa lähtöpykälää, eikä mikään seura ole lähettänyt meille siirtosopimusta, Mintzlaff kertoi.