Englannin Football League -systeemiin kuuluvat sarjatasot Ykkösliiga sekä Kakkosliiga tekivät tiistaina päätöksen kauden keskeyttämisestä lopullisesti. Putoajat ja nousijat päätettiin piste-per-peli -systeemillä.

Ykkösliigan voiton vei perinteikäs Coventry City, joka nousee suoraan Mestaruussarjaan ensi kaudeksi. Toiseksi sijoittui Rotherham United, joka myös nousee suoraan ensi kaudeksi sarjatasoa ylemmäs. Vaikka kautta ei pelatakaan loppuun, nousukarsinnat pelataan normaalisti.

Nousukarsintoihin tiensä selvittivät Wycombe Wanderers, Oxford United, Portsmouth sekä Fleetwood Town. Rannalle jäi Peterborough, jolla oli Wycomben kanssa saman verran pisteitä, mutta Wycomben pelattua yhden ottelun vähemmän, sillä oli parempi piste-per-peli -lukema. Nousukarsintojen otteluparit ovat Wycombe-Fleetwood sekä Portsmouth-Oxford.

Ykkösliigasta putosivat Tranmere Rovers, Southend United sekä Bolton Wanderers.

Suomalaisvoimin sarjanousu

Myös Kakkosliigassa tehtiin päätös kauden lopullisesta keskeyttämisestä. Näin ollen sarjanousua Ykkösliigaan juhlivat sarjan voittanut Swindon Town, Will Jääskeläisen edustama Crewe Alexandra sekä Plymouth.

Jääskeläinen pelasi huippukauden Crewen maalinsuulla. Tilastoihin merkattiin 35 sarjaottelua, joissa 21-vuotias suomalaisvahti piti maalinsa puhtaana seitsemän kertaa. Will Jääskeläinen on Suomen A-maajoukkueessa ja Englannissa upean uran tehneen Jussi Jääskeläisen poika.

Nousukarsintoihin ylsivät Cheltenham, Exeter, Colchester sekä Northampton.

Sarjan hännille jäi Stevenage, mutta lopullista päätöstä sijoitusten suhteen ei ole vielä häntäpään osalta tehty. Toiseksi viimeisenä oleva Macclesfield saattaa vielä kabineteissa saada pistemenetyksiä.