Manchester Cityn kapteeni David Silvan sopimus seuran kanssa umpeutuu tänä kesänä, kuluvan kauden päättyessä. Jatkoa Cityssä ei suurella todennäköisyydellä ole luvassa, joten espanjalainen hyvästelee luultavimmin Cityn kymmenen yhteisen vuoden jälkeen.

Sportin mukaan 34-vuotias espanjalainen on saamassa massiivisen tarjouksen qatarilaiselta Al-Duhaililta. Al-Duhailista on vakuutettu Silvan edustajille, että seura on valmis tekemään pelaajalle muita seuroja rahakkaamman tarjouksen, jos taituri siirtyy Qatariin.

David Silva on saanut tarjouksia myös Espanjasta ja Yhdysvalloista. Qatarin liigaa johtava Al-Duhail aikoo kuitenkin tehdä kaikkensa, jotta Silvan valinta osuisi vuoden 2022 MM-kisojen isäntämaahan.

Al-Duhailissa pelaavat myös maineikas kroaattihyökkääjä Mario Mandzukic ja rutinoitunut Serie A -toppari Medhi Benatia.