Italialainen Gazzetta dello Sport kirjoittaa, että Arsenal saattaa olla tekemässä vaihtokauppaa AS Roman kanssa. Liikkuvana osasena olisi armenialainen Henrikh Mkhitarjan.

Mkhitarjan vaihtuisi päittäin AS Roman Justin Kluivertin kanssa. Hän on Patrick Kluivertin 21-vuotias poika. Vaihtokaupassa Arsenal hyödyntäisi agentti Mino Raiolaa.

Lainalla oleva Mkhitarjan on pelannut Italiassa hyvin, joten AS Roma haluaisi pitää keskikenttäpelaajan. Kluivert puolestaan on tehnyt Serie A:ssa 18 pelissä neljä maalia.

Toisesta mahdollisesta vaihtokaupasta kertoo ESPN, jonka mukaan lontoolaiset saattavat olla vaihtamassa ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazettea päittäin Atlético Madridin Thomas Parteyn kanssa.

Arsenal haluaa Lacazettesta ainakin 60 miljoonaa puntaa eli noin 67 miljoonaa euroa. Jos Atlético ei tee vaihtokauppoja ja Arsenal saa myydyksi Lacazetten, saattaa lontoolaisseura yrittää hankkia Parteyn siirtosummaa vastaan.

Partey on 27-vuotias ghanalainen puolustava keskikenttäpelaaja, joka on pelannut La Ligassa tällä kaudella 24 ottelua ja tehnyt kaksi maalia.

Lähde: Sky Sports