Liverpoolin puheenjohtaja Tom Werner uskoo seuran voivan rakentaa tuoreesta mestaruudesta pohjan jatkuvalle menestykselle. The Reds varmisti torstaina 30 vuoden odotuksen jälkeen ensimmäisen mestaruutensa Valioliigan perustamisen jälkeen.

Viime keväänä Liverpool voitti Mestarien liigan.

– Haluamme myydä mahdollisimman vähän ja ylittää odotuksia. Toivottavasti pystymme varmistamaan jatkuvan menestyksen tällä aikakaudella, Werner sanoi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Kilpailu on kovaa ja tiedän kilpailijamme yrittävän tekevän kaikkensa päihittääksemme meidät. Meiltä kuitenkin löytyy runsaasti lahjakkuutta Jürgen Klopp managerina ja Michael Edwards urheilujohtajana sekä ryhmästä kentällä.

– Yksi asia josta vaikutuin tällä kaudella oli seuran nälkä voittaa. En usko sen häviävän mihinkään. Tämä on niin hyvä ryhmä.

– Ihailen myös heitä yksilöinä kentän ulkopuolella. He ovat nöyriä, kilttejä ja nauttivat toistensa seurasta. Sen näkee videoista, kun he juhlivat.

Liverpool kohtaa seuraavassa valioliigaottelussaan Manchester Cityn vieraskentällä. Seura on pudonnut jo kaikista cup-kilpailuista.