Evertonin päävalmentaja Carlo Ancelotti ajautui vaivaannuttavaan tilanteeseen, kun toimittajat esittivät hänelle kysymyksiä etäyhteyksien välityksellä.

Italialaismanageri oli hämmentynyt, kun eräs toimittajista kysyi hänen mielipidettään Luke Garbuttin lähdöstä seurasta.

Laitapakkina pelaava Garbutt on ollut jo vuodesta 2011 lähtien Evertonin sopimuspelaaja, mutta hän on pelannut seurassa vain viidessä ottelussa. Hänen aikansa ”Toffeesissa” on kulunut enimmäkseen lainapesteillä.

Ei ole siis suuri ihme, että kesken kauden Evertonin valmentajaksi ryhtyneellä Ancelottilla ei ollut harmainta aavistusta siitä, kuka Garbutt edes on.

”Kuka?”, Ancelotti kysyi toimittajalta, kun tämä pyysi managerilta kommenttia asiasta. Toimittaja vastasi toistaen Garbuttin nimen.

Ancelotti kääntyi viestintävastaajan puoleen ja kysyi, kenestä oli puhe. Sen jälkeen Ancelotti pyöritteli päätään hämmennyksen vallassa.

− Anteeksi, mutta en osaa vastata, sillä yllätyin kysymyksestä, Ancelotti joutui myöntämään.

Garbutt näki videon sosiaalisessa mediassa ja osasi ottaa asian huumorilla. Garbutt kuittasi asian nauruemojeilla ja huvittuneilla kommenteilla.

− Älkää käsittäkö väärin, minä otan tämän huumorilla, vaikka moni pelaaja tuntisi tämän epäkunnioittavaksi. Se ei ole hänen vaan seuran vika, onhan tämä hassua!

Tämän jälkeen Garbutt postasi videon omista huippuhetkistään.

− Ole hyvä Carlo, ja katsokaa nyt, Everton, mitä menetätte!

Football Daily

@footballdaily
🗣 "WHO?" 🤣

Carlo Ancelotti not knowing who @luke_garbutt was after he had been at Everton for 11 years until he was released recently! 😭

Luke Garbutt

@luke_garbutt
There you go Carlo look at what your missing @Everton 😅