Jürgen Klopp riensi raivostuneena erotuomari David Cooten puheille, kun lauantain valioliigaottelu Burnleya vastaan päättyi Liverpoolin pettymykseksi 1-1-tasapeliin (lue lisää).

Liverpoolin 24 valioliigaottelua kestänyt voittoputki Anfieldilla katkesi, kun Burnleyn kärkimies Jay Rodriguez tasasi puntit Andrew Robertsonin puskumaalin jälkeen.

Burnley kävi myös lähellä voittoa pelin loppuhetkillä. Kulmapotkupainin jälkeen Johann Berg Gudmundsson pääsi laukomaan hyvältä tontilta Alissonin sohaistua pallon suoraan eteensä, mutta islantilaispelaajan kanuuna pamahti epäonnekkaasti ylärimaan.

Virgil Van Dijk ja Alisson jäivät jo toisessa peräkkäisessä ottelussa ilman nollapeliä. Kuva: Getty Images

Klopp ei selkeästi pitänyt siitä, miten vapaasti Burnleyn pelaajat saivat rajoittaa Alissonin liikehdintää vieraiden erikoistilanteissa.

[readmore from=Liverpool]

– Jututin erotuomaria maalivahtia koskevista tilanteista. Tuntuu siltä, kuin olisimme hävinneet ottelun. Me emme hävinneet, tiedän sen, ja ehkä tämä ei ole paras aika puhua näistä asioista, Klopp selitteli lehdistötilaisuudessa London Evening Standardin mukaan.

– Mutta kuinka tuon voi antaa tapahtua? Kun kulmapotku annetaan, kolme pelaajaa blokkaa maalivahdin – se ei voi mennä näin. Erotuomarin mielestä kyseessä ei kuitenkaan ollut rike, minkä takia hän ei viheltänyt näissä tilanteissa. Kerroin tämän hänelle, mutta se ei vaikuttanut lopputulokseen.